Nederlands engels vertaling

nederlands engels vertaling

Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen.
Zoek in het Engels - Nederlands woordenboek: Vind een vertaling Nederlands in het gratis woordenboek Engels van valjevoturizam.info.
Gratis vertaalsite voor vertalen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer..

Nederlands engels vertaling - tour

Een vertaalgeheugen is geen vertaalmachine maar ondersteunt de vertaler bij het vertalen van eerder door hem of haar vertaalde woorden of zinsdelen. Leven in het buitenland. Sluit uw aan bij Reverso.
nederlands engels vertaling

Alfabetisch zoeken in het woordenboek Town gordons accommodation. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Wij bieden geen ondersteuning voor het type bestand dat u hierheen heeft gesleept. Deel je kennis en help elkaar met alle vragen over taal op de Vraagbaak. Vermijd het gebruik van het voor belangrijk document vertalingen, zoals zakelijke vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen of website vertalingen. Nederlands Engels Nederlands - Engels. Met Linguee vind je altijd de vertaling van experts. Je kunt nederlands engels vertaling het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen. Mocht je vragen hebben over een vertaling van het Engels naar het Nederlands, dan kun je altijd een vraag stellen in het Engels-Nederlands forum. Geef uw voorkeur domein: Algemene vertalingen, zakelijke vertalingen, vertalingen handel, wetgeving vertalingen, technische vertalingen, medische vertalingen, wetenschap vertalingen, lokalisatie van software, website lokalisatie, andere domeinen.


Nederlands engels vertaling - going


Deel je kennis en help elkaar met alle vragen over taal op de Vraagbaak.. Nederlands Engels Nederlands — Engels Nederlands Duits Nederlands — Duits. Dat voor ons als vertaalbureau Engels onmisbaar is, spreekt voor zich. Nederlands Duits Nederlands - Duits. Let's stay in touch.

nederlands engels vertaling

Tri: Nederlands engels vertaling

Wiki williams voice over artist 94
Nederlands engels vertaling Onze in-house Engelse vertalers hebben veel talenkennis en kunnen je vragen snel beantwoorden. Leven in het buitenland. Het verschijnt wel als vertaling tussen de zoekresultaten van het woordenboek Nederlands-Engels. Een Engels vertaalbureau met dagelijkse ervaring in diverse sectoren, "nederlands engels vertaling". Jullie hebben er voor gezorgd dat deze nu flirting france seduction naar wens zijn. Lees elke website automatisch in je eigen taal NEE JA Inloggen Translate Instantvertaling uitschakelen Nederlands Engels Frans Taal herkennen Engels Nederlands Frans Een tekst of webpagina vertalen Maximum aantal tekens is overschreden Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Delen van het Engels-Nederlands woordenboek zijn gebaseerd op Ergane en Wiktionary.
Nederlands engels vertaling 366
CHANNELS SUBMISSION SPANKING 568